Gå videre til innhold
Alle kan delta i VM i fotball!

Nyhet -

Alle kan delta i VM i fotball!

Nå kan alle øke spenningsnivået i VM ved å delta i forskjellige konkurranser på internett. Her er noen av de aktivitetene som tilbys:

Your 11 er et spill hvor man kan tippe lagoppstilling og taktiske disposisjoner inntil en time før avspark. Blant de som tipper nærmest vil et antall vinnere bli trukket ut og motta en premiepakke fra Hyundai inneholdende bl.a. en spesiallaget Adidas Brazuca fotball. Les mer om konkurransen her.

Hyundai Young Player Award er en prisutdeling som har foregått i fotball-VM siden 2006. Prisen går til den spilleren født før 1. januar 1993 som man mener utmerker seg på en spesiell positiv måte i mesterskapet. Prisen ble vunnet av Lukas Podolski i 2006 og Thomas Müller i 2010. Juryen består av medlemmene i FIFA Technical Study Group, men alle kan nå være med å stemme på sin favoritt. Ved å spille Hyundai Young Player Predictor kan publikum selv delta i avstemningen. Blant de som tipper riktig vil man trekke ut vinnere som også får en premiepakke fra Hyundai.

Les mer om konkurransen og konkurransereglene i vedlagte dokument

 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway