Følg Hyundai Motor Norway

Alle kan delta i VM i fotball!

Nyhet   •   jun 13, 2014 07:26 CEST

Nå kan alle øke spenningsnivået i VM ved å delta i forskjellige konkurranser på internett. Her er noen av de aktivitetene som tilbys:

Your 11 er et spill hvor man kan tippe lagoppstilling og taktiske disposisjoner inntil en time før avspark. Blant de som tipper nærmest vil et antall vinnere bli trukket ut og motta en premiepakke fra Hyundai inneholdende bl.a. en spesiallaget Adidas Brazuca fotball. Les mer om konkurransen her.

Hyundai Young Player Award er en prisutdeling som har foregått i fotball-VM siden 2006. Prisen går til den spilleren født før 1. januar 1993 som man mener utmerker seg på en spesiell positiv måte i mesterskapet. Prisen ble vunnet av Lukas Podolski i 2006 og Thomas Müller i 2010. Juryen består av medlemmene i FIFA Technical Study Group, men alle kan nå være med å stemme på sin favoritt. Ved å spille Hyundai Young Player Predictor kan publikum selv delta i avstemningen. Blant de som tipper riktig vil man trekke ut vinnere som også får en premiepakke fra Hyundai.

Les mer om konkurransen og konkurransereglene i vedlagte dokument

 

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.