Gå videre til innhold
Hyundais nye B-SUV; KONA
Hyundais nye B-SUV; KONA

Nyhet -

Nye KONA på gang

Hyundai slipper nye detaljer om KONA, ny B-SUV som tar selskapets designstrategi videre.

Den nye bilens front ivaretar Hyundais identitet med kaskadegrillen, som nå kommer på alle nye modeller. Som SUV får KONA også et tvillinglys som tar designuttrykket ett steg videre med LED kjørelys plassert over hovedlysene, de også LED. KONA er selvfølgelig en ekte SUV med høy seteposisjon og firehjulsdrift.

Navnet KONA henter inspirasjon fra Hawaii og kommer fra Konadistriktet på Big Island. Navnet uttales "Ko-nah", og øyas energi og unike livvstil stemmer godt overens med hva det nye familiemedlemmet til Hyundai skal stå for.

KONA blir det fjerde medlemmet av Hyundais SUV-familie som fra før av består av Grand Santa Fe, Santa Fe og Tucson. B-SUVen er en av 30 nye modeller og oppdateringer Hyundai skal lansere inne 2021.

KONA får sin verdenspremiere 13. juni.

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway