Følg Hyundai Motor Norway

Aaby Auto AS blir eksklusiv forhandler av Hyundai i Asker og Bærum

Pressemelding   •   des 15, 2010 14:33 CET

Bilde: Haakon Aaby, Aaby Auto AS.

Aaby Auto AS på Skui har besluttet å satse kun på Hyundai i Asker og Bærum etter 16 år med Hyundai og 22 år med Mazda.
- Vi har solgt Hyundai siden 1995, og har fulgt Hyundais utvikling i Norge hele tiden. Det er et merke i sterk vekst, globalt og ikke minst i Norge med et stadig sterkere og voksende produktspekter, sier Haakon Aaby, daglig leder i selskapet. - I Aaby Auto er vi sikre på at vi kan tilfredsstille våre kunders behov og ønsker bedre ved å fokusere 100 prosent på Hyundai, sier Aaby videre. Samtidig understreker han at Aaby Auto vil fortsette som merkeverksted for Mazda
Aaby Auto ble startet i 1982, og har 16 ansatte. Selskapet har som mål å selge 225 nye Hyundai i 2011, men anlegget i Bærum har kapasitet på ca 350 nye biler. – Vi har både ønske og kapasitet til å øke antallet solgte biler i takt med Hyundai sin vekst i markedet, sier Aaby.
- Hyundai og Aaby Auto har sammenfallende ambisjoner om økte markedsandeler, og en vilje til å satse på Hyundai i Asker og Bærum, sier Salgs- og markedssjef Bogdan Lis i Hyundai Motor Norway.   – Vi er svært glad for Aaby Autos beslutning om å satse kun på Hyundai, med mål å utvikle Hyundais merkevare lokalt. Sammen med Aaby ønsker vi å utvikle et signalanlegg hvor kunden kan oppleve Hyundai i sine rette omgivelser, sier Lis.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.