Gå videre til innhold
STYLE SET FREE. Foto: Hyundai
STYLE SET FREE. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Elektriske nyheter fra Hyundai i Frankfurt

Den internasjonale bilmessen (IAA) i Frankfurt nærmer seg, og Hyundai stiller med store elektriske nyheter.

Hyundai Motor vil vise frem flere spennende nyheter under Frankfurt International Motor Show 2019. Dette inkluderer en helt ny prototype av en ny generasjon helelektrisk design fra produsenten. I tillegg vil Hyundai Motorsport presentere sin kommende elektriske racerbil.

Hyundai vil også vise sine visjoner for fremtidens elektriske biler. Under fanen STYLE SET FREE har selskapet utviklet sin strategi for en brukertilpasset opplevelse om bord i bilen. Hyundai forventer at fremtidens kjøretøyer vil kunne tilby kundene mer frihet til å designe brukeropplevelsen etter egne behov og preferanser, litt som man innreder et hjem. Selskapet ser for seg at bilens interiør vil kunne endres underveis i levetiden.

Som en del av dette vil Hyundai avsløre neste steg i selskapets visjon for fremtidsmobilitet, ved å vise frem et helt nytt elbilkonsept. Dette konseptet vil vise hvordan Hyundai redefinerer mobilitet.

- Med det første fullelektriske konseptet som integrerer STYLE SET FREE, så vel som vår første elektriske racingbil, er vi stolte av at Hyundai igjen er tidlig ute med å vise et innblikk i fremtidens mobilitet, sier marked- og produktdirektør Andreas-Christoph Hofmann i Hyundai Motor Europe.

Elektrisk motorsport

Hyundai Motorsport presenterte nylig en teaser for sin første elektriske racerbil, som er designet, utviklet og bygget ved selskapets hovedkontor i Alzenau, Tyskland. Under IAA i Frankfurt blir bilen avduket under messens første pressedag. Bilen vil være starten på en ny motorsportæra for Hyundai.

- Med norske øyne er det svært spennende å se at Hyundai fortsetter elbilsatsingen med full kraft. I Frankfurt får vi dessuten se oppgraderte elbilmodeller, som nye IONIQ electric, som vi gleder oss veldig til å lansere allerede i høst, sier produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway. 

Emner


Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway