Gå videre til innhold
Hyundai med omfattende garantipakke

Pressemelding -

Hyundai med omfattende garantipakke

I disse dager lanserer stadig flere bilimportører fem års garanti med kilometerbegrensning. Hyundai har hatt fem års garanti i flere år, og kan vise til en trippelgarantipakke uten kilometerbegrensning som består av følgende:

1. Fem-års garanti uten kilometerbegrensning.

2. Fem års garanti på orginale Hyundai-deler som blir skiftet ut på merkeverksted.

3. Fem års fri veihjelp – hvor i inngår en mobilitetsgaranti som inkluderer leiebil ved reparasjonstid over 24 timer og/eller transport til videre bestemmelsessted

Både punkt 1 og 2 er Hyundai alene om på det norske markedet.

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais tro på egen kvalitet, og for kunden en sikkerhet for et forutsigbart og enkelt bilhold. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle feil som måtte oppstå, med unntak av normale slitasjedeler.

Delegarantien en ekstra sikkerhet utover nybilgarantien for deler som må skiftes ut for kundens regning. Delegarantien er ikke betinget bilens alder, modell eller bruksområde og gjelder alle biler solgt etter 1. januar 2010.

For at garantien skal gjelde plikter kunden å følge foreskrevet serviceprogram for den gitte bilmodell hos et Hyundaiverksted eller et annet autorisert bilverksted. Hvis man velger å benytte et merkeløst verksted, må kunden dokumentere at utført service er utført i henhold til fabrikantens anvisninger og at denne inneholder de samme punktene som en service utført av et Hyundaiverksted.

Hyundais fem års- nybilgaranti dekker feil som oppstår under normale kjøreforhold. Garantien dekker ikke feil som er forårsaket av skade pga uhell eller ulykke eller unormal bruk. Slitedeler og forbruksdeler som skiftes på service er heller ikke inkludert, som eksempelvis: drivstoffilter, luftfilter, oljefilter, kupefilter, tennplugger, remmer, vindusviskere og bremseklosser.

For taxi er nybilgarantien tre år/100.000 km med en spesiell drivverksgaranti på tre år/300.000 km. For varebilen H1 er nybilgarantien fem år/100.000km.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway