Gå videre til innhold
Hyundai viser sin luksuskupé, konseptbilen HND-9, på bilmessen i Seoul

Pressemelding -

Hyundai viser sin luksuskupé, konseptbilen HND-9, på bilmessen i Seoul

Hyundai har i dag verdenspremière på sin konseptbil, luksuskupeen HND-9, på bilmessen i Seoul. Sportskupé-konseptet illustrerer Hyundais fremtidige retninger for design. I tillegg vises ulike designprosjekter for å forsterke Hyundais image som moderne premium.

HND-9 gir kundene et glimt av Hyundais fremtidige luksuriøse sportskupé-modeller. Eksteriøret, som det tidligere er vist bilder av, balanserer høy ytelse med et sofistikert image, mens interiøret er designet for å gi en moderne og luksuriøs kjøreopplevelse.

Hyundai viser også et variert utvalg av samarbeidsprosjekter, som ‘i40 Art Car’ og ‘My Baby’ samt konseptbilen ‘Equus by Hermes’. Prosjektene signaliserer Hyundais innsats for å realisere sine moderne premium-verdier.

Bilmessen i Seoul varer fra 28. mars til 7. april 2013.

Ytterligere detaljer om konseptbilen HND-9 og samarbeidsprosjektene finnes i vedlagte pressemelding. Flere fotografier kan lastes ned fra www.hyundaiglobalnews.com .

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med over 80.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet cirka 65 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden Hyundai kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway