Gå videre til innhold
Vakle Hjulbrandsen og Geir Mustangskogen stiller lag i årets Zero Rally

Pressemelding -

Vakle Hjulbrandsen og Geir Mustangskogen stiller lag i årets Zero Rally

Formel 1 kommentator og racingsjåfør Atle Gulbrandsen og Geir Schau, Gatebilredaktør og morgenvert i Frokostklubben på Radio Norge stiller opp i en Hyundai hydrogenbil i årets Zero Rally.  Det er ikke første gang disse to herrene samarbeider, de har nemlig begge lagt stemmer til animasjonsfilmen Biler 2 som Vakle Hjulbrandsen og Geir Mustangskogen. Begge to gleder seg stort til å kjøre helt uten utslipp på etappen fra Åre til Trondheim.

- Miljøvennlig teknologi er noe som har interessert meg i mange år, og jeg er en stor tilhenger av å bruke bilsport til å både vise frem og utvikle mer miljøvennlige løsninger. Bilsport er jo verdens mest miljøvennlige idrett, for ingen annen idrett er konkret med på å utvikle miljøvennlige løsninger som kommer vanlige bilister til gode, sier Atle Gulbrandsen.

Årets Zero Rally går fra Östersund i Sverige til Trondheim 14.-16. juni. Løpet er åpent for biler med null i utslipp og over 50 biler har meldt seg på i klassene for el-biler, biodrivstoffbiler, ladbare hybridbiler og hydrogenbiler. Hjulbrandsen og Mustangskogen kjører en Hyundai ix35 FCEV hydrogenbil fra Åre til Trondheim fredag 15. juni.

 Atle Gulbrandsen mobil: 90 51 76 02

Geir Schau mobil: 90 74 18 07

Related links

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway