Gå videre til innhold
Bilbutikk uten selgere

Blogginnlegg -

Bilbutikk uten selgere

Mange bilkunder vil gjerne titte på drømmebilen, og bli kjent med bilmerket som lager bilen, uten å bli oppsøkt av en selger. Hyundai åpnet nylig et slikt lokale i Moskva. Hyundai-sjefen WonHong Cho sa under åpningen at man har søkt å lage et unikt opplevelsessenter med bl.a. bilutstilling, filmfremvisninger og moderne kunst inspirert av Hyundais design. Man kan også ta en interaktiv biltur med 180 graders utsyn, som om man satt bak rattet i en virkelig bil. Lokalet har også salg av suvenirer, bilmodeller og andre relevante varer for et bilmerke. Videre finnes det et bibliotek med magasiner og bøker som kan leses i kafeen mens man koser seg med drikke og snacks.

Stedets verter, eller "guruer" som de kalles, står til rådighet med informasjon om Hyundais historie, designutvikling og generell informasjon om Hyundai, bilene og opplevelser i lokalet.

Neste gang man er i Moskva er adressen Noviy Arbat 21 for en annerledes bilopplevelse!

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway