Gå videre til innhold
Bilder av Hyundais nye i20

Blogginnlegg -

Bilder av Hyundais nye i20

Hyundai lanserer sin nye i20 på bilmessen i Paris i oktober. Bilen er noe større, lengre (akselavstand 2 570mm) og litt lavere enn sin forgjenger og selvsagt designet iht Hyundais designfilosofi Fluidic Sculpture 2.0 under ledelse av europeisk designsjef Thomas Bürkle. Den skal produseres på Hyundais fabrikk i Tyrkia og vil fremstå som en helt ny bil sammenlignet med forgjengeren. Total lengde er 4 035 mm med bagasjerom på 326 liter. Nye i20 kommer med Hyundais fem års garanti med ubegrenset kjørelengde.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Relaterte events

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway