Gå videre til innhold
Creta blir navnet på ny sub-kompakt SUV

Blogginnlegg -

Creta blir navnet på ny sub-kompakt SUV

Hyundai har lansert navnet på sin nye sub-kompakt SUV. Creta blir en global modell som først vil komme på markedet i India i siste halvdel av 2015. Deretter vil den bli lansert i land utenom USA, Europa, Australia og Kina. Creta er oppkalt etter den største øya i Hellas, Kreta. Øyas sentrale plassering mellom mellom Europa, Asia og Afrika er symbolsk for den nye globale bilen som først og fremst er laget for markeder i utvikling.

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway