Gå videre til innhold
En koreansk brasilianer

Blogginnlegg -

En koreansk brasilianer

Alle markeder har sine særpreg, derfor tilpasser Hyundai sine modeller til hvert enkelt marked. I Norge kjenner vi i10, i20 og i30 som modeller utviklet og produsert i og for det europeiske markedet, mens på andre kontinenter er det andre modeller som gjelder.

Derfor kjenner ikke mange HB20, en modell laget spesielt for Brasil. Men de med litt kjennskap til Hyundai vil se klare familielikheter med biler vi kjenner på våre breddegrader som f. eks. grillen og designspråket Fluidic Sculpture. HB20 har akkurat fått en facelift etter å ha solgt over en halv million eksemplarer siden 2012 i Brasil.

Det som ofte skiller biler laget for forskjellige markeder kan være lokale tilpasninger som interiørstil- og fargevalg, underholdningsanlegg, generelt utstyrsnivå, fjæring og kjøreegenskaper, drivstofftype, motor og girkasse, felger og dekk. 

Les mer om nye HB20 i vedlagte pressemelding

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway