Gå videre til innhold
Første bil med full integrasjon av smarttelefon

Blogginnlegg -

Første bil med full integrasjon av smarttelefon

Flere bilmerker vil integrere smarttelefonen med bilen. Nå har Hyundai i U. S. A. lansert Sonata som den første bilmodellen på markedet med Android Auto.

Det nye systemet sørger for at sjåføren får tilgang til sin smarttelefon via bilens skjerm og andre integrerte funksjoner som Bluetooth og stemmegjenkjenning.  Appene, som f. eks. navigasjon, musikk, reiseinformasjon osv oppdateres automatisk.

Ved at telefonens teknologi blir enklere tilgjengelig kan systemet også bidra til øket trafikksikkerhet. Android Auto gjør at sjåføren holder blikket og oppmerksomheten på veien, fremfor på smarttelefonen som for øvrig er låst under kjøring.

Hyundai Sonata med Android Auto blir den første av flere Hyundaimodeller med denne integrasjonen. Hyundai opplyser ikke når denne integrasjonen blir tilgjengelig i resten av verden.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway