Gå videre til innhold
Har solgt 10 millioner i U.S.A.

Blogginnlegg -

Har solgt 10 millioner i U.S.A.

Siden Hyundai etablerte seg i U.S.A. i 1986 har de nå solgt 10 millioner biler. Det startet med Excel som satt rekord med 168 882 biler det første året. Ellers er det Sonata og Elantra som står for ca halvparten av salget i perioden. Begge modellene produseres i dag på selskapets fabrikk i Alabama som ble bygget i 2005. Over 3 000 mennesker har sitt daglige arbeid på denne fabrikken som nå produserer over halvparten av bilene Hyundai selger i U.S.A.

Hyundai har også vunnet priser i U.S.A, bl.a. Årets Bil flere ganger. Senest i oktober ble Santa Fe kåret til årets "Full size CUV of Texas". Det er 70 medlemmer av "Texas Auto Writers Association" som deler ut prisen etter to dager med beinhard testing. Santa Fe vant også denne prisen i 2013 og 2012.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway