Gå videre til innhold
Hvem er mest innovativ i verden her?

Blogginnlegg -

Hvem er mest innovativ i verden her?

Bloomberg har utarbeidet en liste som viser de 50 mest innovative landene i verden. Av de tre landene på toppen av listen er det ett europeisk og to asiatiske. Som nr. 3 ligger Tyskland, med Japan på andre plass. På en ganske suveren førsteplass ligger Sør-Korea som blomstrer på verdensmarkedene for tiden med merkenavn som Hyundai, Kia, Samsung. LG osv.

Finland tar fjerdeplassen og ivaretar Nordens ære sammen med Sverige på syvende plass. Danmark er på 11. plass mens Norge ligger på 15. plass, så vidt slått av Russland.

I undersøkelsen har Bloomberg rangert de mest innovative landene i verden basert på generell evne til å være innovativ. Scoren er basert på:

  1. Forskning & Utviklingsintensitet (R & D) i prosent av BNP
  2. Produksjonslønnsomhet
  3. Andel high-tech selskap i verden
  4. Utdannelsesnivå
  5. Antall mennesker engasjert i R & D pr. million innbyggere
  6. Patenthyppighet

200 land ble evaluert og 69 av dem hadde relevant informasjon til ovennevnte punkter. Listen på Bloomberg viser de 50 beste landene pr. januar 2015

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway