Gå videre til innhold
Hyundai med pick-up for byfolk

Blogginnlegg -

Hyundai med pick-up for byfolk

Pickup-biler står for rundt halvparten av bilsalget i USA og Hyundai er nå på vei mot startblokka med en helt ny konseptbil som nylig ble lansert på bilmessen i Detroit.

Selskapet har identifisert en gruppe urbane mennesker som gjerne vil ha en pickup, men som ikke er interessert i lastekapasitet, tauing av hestehenger  eller bakkeklarering. Denne bilen er laget for dem som vil ha et praktisk lasteplan, med deksel, kombinert med fire dører og sitteplass til fem. Samtidig må ikke bilen være større enn at den enkelt kan manøvreres i P-hus og trange bygater. Siden Santa Cruz er en helt ny konstruksjon kan den tilfredsstille disse behovene bedre enn den tradisjonell pickupen som forsøker å tilpasse seg dette segmentet basert på en annen type grunnkonstruksjon.

Santa Cruz har et tøft og aggressivt utseende og er planlagt med en 2.0 liters turbo dieselmotor  med 190 hk og 4x4.

Les mer om Santa Cruz i vedlagte pressemelding.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway