Gå videre til innhold
Hyundai tester nye i20 for WRC i 2016

Blogginnlegg -

Hyundai tester nye i20 for WRC i 2016

Hyundai Motorsport er midt inne i en intensiv testing av nye i20 i rallyutgave. Den nye bilen skal overta etter dagens modell i det 2016-sesongen starter. Resten av årets sesong skal brukes til testing for den nye bilen. For tiden jobbes det med utvikling og tilpassing av motor- og chassis.

Opprinnelig hadde Hyundai Motorsport planlagt å bruke den nye modellen i 2015-sesongen, men måtte forandre planer pga homologering og produksjonsplaner for 3-dørsutgaven. Derfor blir det en 5-dørsversjon av nye Hyundai i20 som starter i Rally Monte Carlo neste år.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway