Gå videre til innhold
Hyundai Veloster med midtstilt motor

Blogginnlegg -

Hyundai Veloster med midtstilt motor

Hyundai viste frem en ny utgave av konseptbilen RM15 (Racing Midtship 2015) på bilmessen i Seoul nylig. Bilen har en to-liters midtmontert turbomotor med 300 hk/383 Nm, og en aluminiumsramme (space frame) med karosseri i karbon-fiberforsterket plastikk (CFRP). Det betyr at vekten har gått ned med 195 kg til 1 260 kg fra forrige års utgave.

Med motoren midtmontert er RM15 en toseter med optimal vektdistribusjon og gode kjøreegenskaper. Girkassen har seks trinn og bidrar til å ta bilen fra 0-100 på 4,7 sekunder.

Se forøvrig vedlagte video RM15 Concept..

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway