Gå videre til innhold
Mediapris til bilbransjen for andre år på rad

Blogginnlegg -

Mediapris til bilbransjen for andre år på rad

Billedtekst: Vinner av Årets Nyhetsrom 2015 ble Hyundai ved Morten Brusletto. Her sammen med fjorårets vinner Anne Sønsteby fra Ford

For andre år på rad stakk bilbransjen i går av med tittelen Årets Nyhetsrom. Prisen deles ut av Mynewsdesk og årets vinner i klassen for bedrifter opp til 100 ansatte var Hyundai Motor Norway. Forrige år var det Ford Motor Norway som vant prisen.

Det er beinhard kamp om medias oppmerksomhet i bilbransjen. En forutsetning for å lykkes er et digitalt nyhetsrom som ikke bare byr på velskrevne og aktuelle nyheter, men som også kan tilby relevante linker, bilder, illustrasjoner og video. Krysskobling mot innhold som tidligere er publisert er også en selvfølge. Tagging av sakene er svært viktig for at det skal være lett å finne innholdet på internett og i nyhetsrommet.

- Bilbransjen er tung på media- og nyhetssiden og vårt mål er å publisere godt innhold på media og leserenes premisser. For å få gjennomslag må man være så konkret og mottagerorientert som mulig, sier Morten Brusletto, PR-sjef hos Hyundai Motor Norway.

– På det beste lager enkelte av vinnerne i Årets nyhetsrom journalistikk, med gode nyhetspoenger og bilder. Det er noe helt annet enn kjedelige pressemeldinger for å selge inn en sak, sa jurymedlem journalist Frank Lynum i Aftenposten ifm forrige års utdeling.

550 bedrifter og organisasjoner i Norge bruker i dag Mynewsdesk som base for sitt nyhetsrom, men innholdet må de skape selv. For å heve kvaliteten på dette arbeidet arrangerer Mynewsdesk årlig konkurransen Årets Nyhetsrom for å løfte frem selskap som har lykkes med sitt kommunikasjons- og pressearbeid. Tidligere vinnere av Årets Nyhetsrom er Telenor, If, Kiwi, Storebrand, Oslo Lufthavn, Norwegian og KLP.

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 47246727
Christian Stenbo

Christian Stenbo

Pressekontakt Markedsdirektør 48894911