Gå videre til innhold
Nå kan du handle bil på kjøpesenteret, i ditt eget tempo. Hjelp er aldri langt unna.
Nå kan du handle bil på kjøpesenteret, i ditt eget tempo. Hjelp er aldri langt unna.

Blogginnlegg -

Nå kan du handle bil på kjøpesenteret

Dagens biler er fullstappet med utstyr man for kort tid siden knapt fant på de mest eksklusive bilene. Men også måten å presentere og selge bil på er i utvikling. Nå kan du kjøpe bilen på nærmeste kjøpesenter.

Tenk deg at du er på shopping på kjøpesenteret. Midt blant klesbutikker og restauranter dukker det plutselig opp en bilbutikk. Ikke en tradisjonell bilbutikk med bruktbiler og en eim av olje. Nei, du spaserer rett inn i en lekker butikk hvor du kan se nye biler i en rolig og avslappet atmosfære, uten hissige bilselgere. Du kan fritt bruke dataskjermene som er tilgjengelig for å finne din type bil og se hvordan den kan finansieres. Ja, du kan rett og slett bestille bilen din der og da. Trenger du hjelp finnes det produktvert i lokalet som kan bistå deg. Og de har ikke provisjon av salg.

Inspirasjon fra Europas største kjøpesenter

Slike butikker dukker nå opp på kjøpesentre over hele verden. Den første kom til Norge i sommer med cartopia som selger Hyundai fra Gulskogen kjøpesenter i Drammen. De fikk inspirasjon bl.a. fra Rockar som finnes på to store kjøpesenter i England. Hovedpoenget er at de tradisjonelle salgsvåpnene er lagt ned og det er kunden som bestemmer fremdriften i kjøpet. De kan fritt bruke dataskjermene i butikken til å finne og definere sin bil og sin finansiering. Verter står til rådighet hvis man trenger hjelp. Slik når man frem til nye kundegrupper som kvier seg til å besøke den tradisjonelle bilbutikken.

Ønsker man prøvekjøring kan det bookes på en skjerm i lokalet, eller en av vertene ordner det.

Bli nærmere kjent med ditt favorittmerke

I flere av verdens hovedsteder, som Moskva, Paris og Seoul har kjente bilmerker etablert seg med egne opplevelsessenter, ofte over flere etasjer. Målet er selvsagt at kunder skal få et nærmere forhold til bilmerket og hva de står for. Det er ikke bare biler som blir presentert, det kan også være kunst inspirert av merkets design, eller et stort utvalg videofilmer eller spill man kan nyte i fred og ro. Målet er selvsagt å skape forståelse og entusiasme for hva merkevaren står for. Man er rett og slett ute etter å skaffe seg "likes" fra både nåværende og fremtidige kunder.

Velkommen til fremtiden!

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 47246727
Christian Stenbo

Christian Stenbo

Pressekontakt Markedsdirektør 48894911

Relatert materiale