Gå videre til innhold
Nye designpriser til Hyundai

Blogginnlegg -

Nye designpriser til Hyundai

Hyundai har mottatt flere designpriser i det siste. Både den nye i20 Coupe og nye Sonata har mottatt heder og ære fra Red Dot Design Awards. Hyundais tre-dørs i20 Coupe vant prisen fordi den har et eget dedikert sporty design med et annet uttrykk enn fem-dørs varianten.

I februar i år mottok også Hyundai Motorstudio en pris for sine kreative visjoner fra IF Design Awardsjuryen. Over 5 000 arbeider fra 53 land ble sendt inn til denne prestisjetunge prisen i år.

Les mer i vedlagte pressemelding fra Hyundai Motor Europa.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway