Følg Hyundai Motor Norway

Storeslem for Hyundai i motorsport.

Blogginnlegg   •   aug 24, 2014 21:09 CEST

Søndag tikket det inn to hyggelige meldinger, først fra Rally Tyskland der Hyundai og Thierry Neuville tok sin første seier i et WRC-løp. Ikke nok med det, men fjorårsvinneren Dani Sordo sikret 2. plassen, foran Andreas Mikkelsen, for Hyundai i teamets første sesong. Men det var mer denne søndagen. På Daytona International Speedway tok Rhys Millen første plass i Red Bull Global Rallycross med Ken Block på andre plass og norske Sverre Isachsen på femte.

For oss i Hyundai er denne seieren en milpæl vi ikke hadde forventet skulle komme før om kanskje ett år. Nå kom den på niende forsøk. Til å være et team med 18 måneders fartstid er dette en solkinnshistorie, spesielt etter at Neuville rullet seks ganger under en fartsprøve på torsdag. Bilen måtte bygges opp fra grunn med 18 timers kontinuerlig jobbing for å rekke start dagen etter.

- Jeg føler som jeg drømmer, vi hadde aldri forestilt oss at vi skulle ta første- og andre plassen i WRC etter kun ni forsøk. Det er helt spesielt og bemerkelsesverdig, sa Teamsjef Michel Nandan tidligere i dag. Les mer om Hyundais triumf i Tyskland på vedlagte lenker

For Hyundai er det også svært hyggelig at en av våre trofaste sjåfører i U.S.A, Rhys Millen tok seieren på Daytona i sin illsinte Veloster. Han kjører både drifting, bakkeløp og rallycross for Hyundai.

Detter er bare starten!

Mortenb

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.