Gå videre til innhold
Supertest av nye Hyundai Tucson 9. – 12. august

Blogginnlegg -

Supertest av nye Hyundai Tucson 9. – 12. august

Hyundai Tucson er en bil som skal kunne takle alle vær- og føreforhold og Bil og Motorbloggen synes det var riktig å teste bilen på landets pulsåre; E6. Ikke bare skal bilen testes, men også veien og alt den har å by på. Du kan se frem til daglige rapporter om hvordan Tucson oppfører seg på veien, hva folk synes om bilen og E6, og alt hva testteamet møter på sin vei nordover. Det blir også konkurranser og fun facts underveis.

Som for eksempel:

- Hvordan er egentlig DAB-dekningen på Norges hovedvei?

- Bli med å kåre det rareste stedsnavnet på strekningen

- Bli med å kåre det flotteste stedet på strekningen

- Hva betyr egentlig alle forkortelsene bilbransjen strør om seg med?

Og ikke minst, for deg med en reklamefilmprodusent i magen, her kommer din sjanse til å vise deg frem. Følg med på Hyundais egen Facebooksider https://www.facebook.com/HyundaiNorge for mere info om dette. Underveis kan du også sjekke originalen på http://bilogmotorbloggen.blogspot.no/ eller https://www.facebook.com/bilogmotorbloggen?fref=ts.

Du kan også følge turen på

  • Twitter #E6SydNord
  • Instagram: @bilogmotorbloggen
  • Twitter: @bilogmotorblogg
  • Twitter:@HyundaiMorten

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway