Gå videre til innhold
01. IONIQ 6_KV_Exterior_PR

Bilde -

01. IONIQ 6_KV_Exterior_PR

Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
9216 x 6144, 1.15 MB
Last ned

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Hyundai IONIQ 6. Foto: Hyundai Motor Company

Verdenspremiere for nyskapende IONIQ 6 - en elektrisk «streamliner» full av innovasjoner

Hyundais helt nye elbil er utviklet for å gi en helt unik opplevelse om bord Med en ekstremt aerodynamisk silhuett og en batteripakke på 77,4 kWt, vil bilen få over 610 kilometer rekkevidde på én lading (WLTP, avhengig av utstyr og drivlinje) Bilen får et WLTP-estimert forbruk på under 14 kWt/100 km, og blir dermed en av markedets mest effektive elbiler IONIQ 6 får et ergonomisk interiør med en a

Hyundai IONIQ 6 First Edition. Foto: Hyundai Motor Company

Nå er prisen klar for IONIQ 6 First Edition – Hyundais rekkeviddevinner blir svært attraktiv

Hyundai har i dag sluppet norske priser for IONIQ 6 First Edition, selskapets helt nye elbil med svært lang elektrisk rekkevidde. I tillegg kan Hyundai avsløre at prisene vil starte på 489 000 kroner (pluss levering) for de ordinære utgavene som kommer for salg etter at First Edition er sluttsolgt (priser med 2022-avgifter) IONIQ 6 byr på avansert teknologi, som Vehicle-to-Load (V2L), toppmoderne

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway