Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

To millioner Hyundai hittil i år

To millioner Hyundai hittil i år

Billedtekst: Hyundais nye sporty Veloster med tre dører, en bil som selges på flere av de store markedene i verden.
Hyundai solgte 1.958.218 biler i verden første halvdel av 2011. Dette er en økning på 11 prosent sammenlignet med fjoråret. Netto fortjeneste var opp 41,3 prosent og omsetningen økte med 20,2 prosent.
I Norge ble det solgt 2.618 Hyundai første halvår mot 2.131 forrige år. Det e

Hyundai lanserer i40 sedan

Hyundai lanserer i40 sedan

Hyundai lanserte i dag sedan-versjonen av sin nye i40 på Barcelona Motor Show. Stasjonsvognutgaven ble lansert på Genevemessen i mars. Begge modellene er utviklet i Tyskland spesielt for det europeiske markedet. Bilen er 4,74 meter lang og vil komme i salg sent på høsten 2011. Den kommer med bensin- eller dieselmotor fra 115 til 177 hk og vil bli levert med både manuell og automatisk girkasse. Hyu

Vis mer

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway