Gå videre til innhold
A message to space

Nyhet -

A message to space

Faren til 13 år gamle Stephanie fra Houston er astronaut og savnet er stort når han er på lange oppdrag. Hyundai bestemmer seg for å hjelpe Stephanie å sende en hilsen til far i verdensrommet. Det rigges opp 11 stk Genesis for å skrive en hilsen i ørkensanden. Det hele foregår i Delamar Dry Lake i Nevada over et område på 5,55 kvadratkilometer, altså 12 ganger så stort som Frognerparken (0,45 kvadratkilometer).

Hilsenen er kåret til verdens største image produsert av bilhjulspor av Guinness World Records.

Se vedlagte hjemmesider og video som viser størrelsen på, og omfanget av prosjektet.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway