Gå videre til innhold
Alle Hyundais biler leveres med DAB+

Nyhet -

Alle Hyundais biler leveres med DAB+

Regjeringen har konkludert med digitalisering (DAB+) av radio i 2017. I følge kulturminister Thorhild Widvey betyr det et langt mer mangfoldig og differensiert radiotilbud, støyfrie mottak og en rekke nye funksjoner. Hun sier videre at digitaliseringen også gir langt bedre beredskap og åpner for økt konkurranse, og nye muligheter for innovasjon.

Alle nye Hyundai-modeller som selges fra og med fredag 17. april 2015 tilbys med DAB+. Bilene selges enten med original fabrikkmontert DAB+ eller med en integrert ettermontert DAB+-løsning.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway