Gå videre til innhold
Fra Porsche til Hyundai

Nyhet -

Fra Porsche til Hyundai

Christian Stenbo (34) begynner som salgsdirektør hos Hyundai Motor i Norge. Etter seks år i forskjellige stilinger, sist som salgs- og markedssjef, hos den norske Porscheimportøren er Christian klar for nye utfordringer hos Hyundai. - Jeg ønsker å jobbe i et større fabrikkeied system, med de muligheter som finnes der, sier Christian i en kommentar. Han ser frem til å bringe Hyundai til det volumet både merket og forhandlerne fortjener - Hyundai har ressursene, produktene og teknologien til å bli en vinner. Jeg gleder meg, sier Christian.

Tidligere har Christian jobbet som produktsjef og logistikksjef hos for BMW i Norge. Han er utdannet cand. mag. i internasjonal business og har en bachelorgrad fra BI i økonomi og administrasjon. Christian er gift og har to barn. Familien er bosatt i Lommedalen i Bærum.

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway