Gå videre til innhold
Fra Porsche til Hyundai

Nyhet -

Fra Porsche til Hyundai

Christian Stenbo (34) begynner som salgsdirektør hos Hyundai Motor i Norge. Etter seks år i forskjellige stilinger, sist som salgs- og markedssjef, hos den norske Porscheimportøren er Christian klar for nye utfordringer hos Hyundai. - Jeg ønsker å jobbe i et større fabrikkeied system, med de muligheter som finnes der, sier Christian i en kommentar. Han ser frem til å bringe Hyundai til det volumet både merket og forhandlerne fortjener - Hyundai har ressursene, produktene og teknologien til å bli en vinner. Jeg gleder meg, sier Christian.

Tidligere har Christian jobbet som produktsjef og logistikksjef hos for BMW i Norge. Han er utdannet cand. mag. i internasjonal business og har en bachelorgrad fra BI i økonomi og administrasjon. Christian er gift og har to barn. Familien er bosatt i Lommedalen i Bærum.

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway