Gå videre til innhold
Hyret actionfilmskaper til å lage reklamefilm

Nyhet -

Hyret actionfilmskaper til å lage reklamefilm

Illustrasjon: Skuespillerinnen Hannah Ware liker forandringer! Se mer i Hyundais nye reklamefilmer.

Hyundai lanserer i disse dager #Change-Is-Good kampanjen med nye Tucson i hovedrollen. Filmene, laget både for internett og TV, er regissert av tyskeren Aleksander Bach med den engelske skuespillerinnen Hannah Ware i hovedrollen. Begge to har tilsvarende roller i premiereaktuelle Hitman: Agent 47.

Tema for filmene er at forandring fryder,og vi får høre Hannah fortelle hvordan forandring har inspirert hennes karriere. Se mer på #Change-Is-Good, ett nettsted som hittil har hatt syv millioner visninger. Filmene kan også sees på YouTube.

Fotografiene til kampanjen har blitt tatt av Simon Puschmann en anerkjent og prisvinnende bilfotograf.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway