Gå videre til innhold
Hyundai i finalen- igjen!

Nyhet -

Hyundai i finalen- igjen!

Etter seieren i 2009 er Hyundai Genesis igjen i finalen for Årets Bil i Nord-Amerika. Kåringen skjer i regi av Automotive Press Association og årets finalister er, i tillegg til Genesis, Ford Mustang og VW GTI.

28 biler ble vurdert innledningsvis av 59 uavhengige motorjournalister fra U.S.A. og Canada for 22. år på rad. Juryen tar sin avgjørelse i januar og kåringen skjer på North American International Auto Show i Detroit 12. januar 2015.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway