Gå videre til innhold
Hyundai i finalen- igjen!

Nyhet -

Hyundai i finalen- igjen!

Etter seieren i 2009 er Hyundai Genesis igjen i finalen for Årets Bil i Nord-Amerika. Kåringen skjer i regi av Automotive Press Association og årets finalister er, i tillegg til Genesis, Ford Mustang og VW GTI.

28 biler ble vurdert innledningsvis av 59 uavhengige motorjournalister fra U.S.A. og Canada for 22. år på rad. Juryen tar sin avgjørelse i januar og kåringen skjer på North American International Auto Show i Detroit 12. januar 2015.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway