Gå videre til innhold
Hyundai lanserer luksusmerket Genesis

Nyhet -

Hyundai lanserer luksusmerket Genesis

Billedtekst: Hyundaisjef Euisun Chung lanserer Genesis

Hyundai har i dag lansert Genesis som et selvstendig merkenavn rettet mot luksussegmentet. Selskapet planlegger innen 2020 å lansere seks nye modeller som skal konkurrere med verdens øvrige premiummerker. Selskapet søker å definere sin egen versjon av luksus ved å skape menneskeorienterte innovasjoner, tilby raffinerte og balanserte kjøreopplevelser, elegant og sporty design og kundeservise på et meget høyt nivå. 

-Genesis skal bli et merke med komplett kundefokus og en menneskeorientert merkevarestrategi, sa Hyundaisjef Euisun Chung i Hyundai Motor på dagens lansering. Genesis vil ha spesiell fokus på en suveren kundeopplevelse og merket vil få en egen logo/emblem og navnestruktur hvor modellene vil ha en alfanumerisk struktur i en kombinasjon av G og f. eks. tallene 90, 80, 70 etc som representerer segmentet til bilen.

For å gi Genesis alle muligheter har Hyundai etablert en Prestige Design Division ledet av Luc Donkerwolke som kommer fra Volkswagen.

Navnet Genesis, som også betyr en ny start, er valgt for å signalisere nye verdier og standarder for det globale luksusmarkedet. Initielt vil salget skje i Korea, Kina, Nord-Amerika og Midt-Østen. Etterhvert vil merket også ekspandere til Europa og andre deleer av Asia.

Se forøvrig vedlagte pressemdling.

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 47246727
Christian Stenbo

Christian Stenbo

Pressekontakt Markedsdirektør 48894911

Relatert materiale

Relaterte nyheter