Gå videre til innhold
Ill.: Hyundai
Ill.: Hyundai

Nyhet -

​Hyundai lanserer Promise, et fremtidsrettet bruktbilprogram

Hyundai Motor lanserer nå sitt pan-europeiske bruktbilprogram Hyundai Promise i Norge.

Gjennom det nye bruktbilprogrammet Hyundai Promise vil kunder få fullt utbytte av Hyundais fem års garanti med ubegrenset kilometer, og man får minimum 2 års Hyundai garanti med 24/7 vei assistanse.

Hyundai er det første merket som lanserer et slikt bruktbilprogram for alle drivlinjer, inkludert hybrid- og elbiler.

Utviklingen av Hyundai Promise har skjedd i tett samarbeid det tyske bilsikkerhetsselskapet DEKRA, og starter opp i syv land, inkludert Norge. Deretter vil Promise rulles ut i hele Europa.

Gjennom tilbakemeldinger fra Hyundai-kunder og forhandlere har det nye bruktbilprogrammet blitt laget for å sette en ny standard for bruktbilkjøp. Hyundai Promise er et stort og viktig steg for Hyundais bruktbilstrategi, og vil erstatte tidligere programmer innen 2020.

Brukte biler med Hyundai Promise

Kun biler som er under fem år gamle og har kilometerstand lavere enn 120.000 kilometer er tilgjengelige gjennom Hyundai Promise. Man får dessuten 24-timers veiassistanse som en del av programmet. Dersom en kunde er misfornøyd med bruktbilen som er kjøpt, har man også mulighet til å bytte til en annen tilsvarende bruktbil innen 30 dager eller 1.000 kjørte kilometer, avhengig av hva som inntreffer først.

Fleksible betalingsløsninger, garanterte innbyttetilbud og utvidet prøvekjøring ligger også i Hyundai Promise-programmet. For fullstendig trygghet gjennomgår bilene en omfattende 100-punktssjekk og testing av autoriserte teknikere. Hyundai utsteder et sertifikat for bilens tilstand og historikk, slik at kunden vet alt som er å vite om bilens stand.

Med Hyundai Promise nyter kunden dermed godt av følgende fordeler:

 • Minimum 2 års Hyundai garanti, inkludert 24/7 veiassistanse
  (Hyundai Assistanse)
 • Dedikert support og veiledning på elektriske drivlinjer
 • Utvidet prøvekjøring
 • Flekisble finansieringsløsninger
 • Garanterte innbyttetilbud
 • 100-punktssjekk med sertifisert tilstand og historikk
 • Levering innen syv dager
 • Velkomstpakke
 • Bytterett i 30 dager eller 1000 km

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway