Gå videre til innhold
Hyundai med suksess i 24-timers race

Nyhet -

Hyundai med suksess i 24-timers race

Med sjefen for Hyundai i Tyskland som en av førerne, dro Hyundai i land klasseseieren (SP2T) med en Veloster Turbo i 24-timers racet på Nürburgring sist helg. Bilen kjørte 128 runder på den 20,8 kilometer krevende banen, også kalt Det grønne helvete av racinglegenden Jackie Stewart.

Hyundai-sjefen i Tyskland, Markus Schrick kjørte sitt andre løp på Nürburgring og var svært fornøyd med teamet og bilen som er svært lik en produksjonsmodell mht både ytelse og kjøreegenskaper. Av forandringer som er gjort nevnes spesialtilpasset støtdemping og motorjusteringer innenfor hva klassen tillater.

Les mer om racet og Hyundais testsenter på Nürburgring i vedlagte pressemelding.

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway