Gå videre til innhold
Hyundai på Milan Design Week

Nyhet -

Hyundai på Milan Design Week

Hyundai Motor deltar på årets Milan Design Week som starter mandag 13. april. Selskapet stiller med et nytt kunstverk som skal markere slektskapet mellom bevegelse i naturen og i bilverdenen.

Det kinetiske verket er en del av "Skulpturer i bevegelse (Sculpture in Motion)" hvor selskapet samarbeider med kunstnere for å skape bevissthet rundt Hyundais designfilosofi Fluidic Sculpture. Årets installasjon har navnet Helio Curve og tar form etter bevegelsen fra en bølge i kontinuerlig bevegelse. Treblokker som henger sammen skal ligne en levende organisme som demonstrerer hvordan et øyeblikks bevegelse kan se ut i en skulpturell form.

Det er kunstneren Reuben Margolin som, i samarbeide med Hyundais designsenter i California, står bak installasjonen som kombinerer matematikk med komplekse bevegelser, struktur og sanselighet fra naturen. Det er også utviklet et lydspor til å forsterke kunstverket.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway