Gå videre til innhold
Hyundai på Milan Design Week

Nyhet -

Hyundai på Milan Design Week

Hyundai Motor deltar på årets Milan Design Week som starter mandag 13. april. Selskapet stiller med et nytt kunstverk som skal markere slektskapet mellom bevegelse i naturen og i bilverdenen.

Det kinetiske verket er en del av "Skulpturer i bevegelse (Sculpture in Motion)" hvor selskapet samarbeider med kunstnere for å skape bevissthet rundt Hyundais designfilosofi Fluidic Sculpture. Årets installasjon har navnet Helio Curve og tar form etter bevegelsen fra en bølge i kontinuerlig bevegelse. Treblokker som henger sammen skal ligne en levende organisme som demonstrerer hvordan et øyeblikks bevegelse kan se ut i en skulpturell form.

Det er kunstneren Reuben Margolin som, i samarbeide med Hyundais designsenter i California, står bak installasjonen som kombinerer matematikk med komplekse bevegelser, struktur og sanselighet fra naturen. Det er også utviklet et lydspor til å forsterke kunstverket.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway