Gå videre til innhold
Hyundai viser ny plug-in hybrid i Detroit

Nyhet -

Hyundai viser ny plug-in hybrid i Detroit

Hyundai har lansert sin nye Sonata plug-in hybrid (PHEV) på bilmessen i Detroit. Bilen har en rekkevidde på 35,4 km ved kjøring på kun elektrisk kraft og kan lades opp på to og en halv time med en Level 2 lader (se link til Wikipedia for informasjon om ladning). Batteripakken består av en 9,8 kWh lithium polymer batteripakke som er fem ganger kraftigere en den som sitter i dagens Sonata Hybrid.

Sonata plug-in har en seks-trinns automatisk girkasse og hele systemet kan yte 202 hk. Den er  satt opp med syv kollisjonsputer, inkludert en dedikert for sjåførens knær. Selvfølgelig har den alle de sikkerhetssystemene som er forventet av en moderne bil i dag.

Les mer om Sonata PHEV i vedlagte pressemelding.

Hyundai Norge vurderer bilen for det norske markedet.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway