Gå videre til innhold
Hyundais motor blant de ti beste

Nyhet -

Hyundais motor blant de ti beste

WardsAuto World har kåret de ti mest avanserte bilmotorene på markedet i dag. Hyundais elektriske hydrogenmotor, som sitter i Hyundais masseproduserte ix35 FCEV*, er en av dem.

- Hyundai har gjort en flott jobb med å plassere den mest avanserte motorteknologien i dag i en romslig familiebil,  og samtidig gjøre det brukervennlig, sier Drew Winter, redaktør i WardsAuto World magasin. - Bilen er forbløffende stillegående og den har svært stor radius med godt over 500 km på en tank. I tillegg tar det bare noen minutter å fylle tanken, sier han.

Les mer i vedlagte pressemelding og på link til WardsAuto World.

*FCEV: Fuel Cell Electric Vehicle

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway