Gå videre til innhold
Hyundais motor blant de ti beste

Nyhet -

Hyundais motor blant de ti beste

WardsAuto World har kåret de ti mest avanserte bilmotorene på markedet i dag. Hyundais elektriske hydrogenmotor, som sitter i Hyundais masseproduserte ix35 FCEV*, er en av dem.

- Hyundai har gjort en flott jobb med å plassere den mest avanserte motorteknologien i dag i en romslig familiebil,  og samtidig gjøre det brukervennlig, sier Drew Winter, redaktør i WardsAuto World magasin. - Bilen er forbløffende stillegående og den har svært stor radius med godt over 500 km på en tank. I tillegg tar det bare noen minutter å fylle tanken, sier han.

Les mer i vedlagte pressemelding og på link til WardsAuto World.

*FCEV: Fuel Cell Electric Vehicle

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway