Gå videre til innhold
Kunst og bil smelter sammen

Nyhet -

Kunst og bil smelter sammen

Hyundais Motorstudio i Seoul har åpnet en ny utstilling som gir et detaljert innsyn i hvordan en bil virker og ser ut innvendig. Verkets navn heter Ensemble og er laget av medieartistene i Everyware fra Korea. Målet har vært å få frem detaljene i en Genesis Coupe, samtidig som helheten blir ivaretatt. Bilen er utstilt som om den er i ferd med å skulle eksplodere og noen deler allerede er i ferd med å forsvinne ut i luften. Videre har kunstnerne Hyunwoo Bang og Yunsil Hur laget miniatyrveier inne i bilen. Miniatyrbiler med kamera kjører på disse veiene og gir publikum et unikt innsyn i hvordan en bil er konstruert.

Les mer om Everyware og Hyundai Motorstudio i vedlagte pressemelding og eksterne linker.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway