Gå videre til innhold
Ny motor og drivlinje fra Hyundai

Nyhet -

Ny motor og drivlinje fra Hyundai

Hyundai jobber hardt for å få mer effekt ut av både motor og drivlinje. Siste nytt på stammen er en 1, 6 liters GDI bensinmotor i selskapets Kappa-familie, spesielt konstruert for selskapets hybridbiler (HEV og PHEV). Den er laget for å yte mer kraft og gi bedre drivstofføkonomi mens CO2 skal ned. Motoren er klar for markedet i 2016. Les mer i vedlagte pressemelding.

Hyundai lanserer også en ny automatisk 8-trinns girkasse for forhjulsdrevne biler som bidrar til 7,3% drivstoffbesparelse i forhold til forrige generasjon. Girkassen er laget for Hyundais store og luksuriøse modeller. Les mer om den nye girkassen i vedlagte pressemelding.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway