Gå videre til innhold
Ny sjef hos Hyundai Motor Europe

Nyhet -

Ny sjef hos Hyundai Motor Europe

Thomas Schmid (55) er utnevnt til COO (Chief Operating Officer) hos Hyundai Motor Europe. Hans viktigste rolle blir å peke ut selskapets retning i Europe, og å følge oppe salg, markedsføring og kundeservice.

Thomas startet hos Hyundai Motor Europe i mai 2013 som vise-president for salg. Han kom tidligere fra stillingen som direktør for salg- og markedsføring hos Hyundai i Østerrike. Thomas har bred erfaring fra bilbransjen i Europa fra bl.a. Kia, GM, Mitsubishi og BMW. Han er utdannet ved universitetet i Wien med en master i business og juridikum.

Hans etterfølger som vise-president for salg vil bli utpekt i nærmeste fremtid.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway