Gå videre til innhold
Ny sjef hos Hyundai Motor Europe

Nyhet -

Ny sjef hos Hyundai Motor Europe

Thomas Schmid (55) er utnevnt til COO (Chief Operating Officer) hos Hyundai Motor Europe. Hans viktigste rolle blir å peke ut selskapets retning i Europe, og å følge oppe salg, markedsføring og kundeservice.

Thomas startet hos Hyundai Motor Europe i mai 2013 som vise-president for salg. Han kom tidligere fra stillingen som direktør for salg- og markedsføring hos Hyundai i Østerrike. Thomas har bred erfaring fra bilbransjen i Europa fra bl.a. Kia, GM, Mitsubishi og BMW. Han er utdannet ved universitetet i Wien med en master i business og juridikum.

Hans etterfølger som vise-president for salg vil bli utpekt i nærmeste fremtid.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway