Gå videre til innhold
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai

Nyhet -

Nytt Kona Electric design lanseres i Norge

Hyundai Motor Company skal nå lansere Kona Electric med nytt design i Norge. Det nye designet er det første i en serie dekorer rettet mot unge bilførere.

De første bilene ankommer Norge allerede i mai og er inspirert av anime, som er en fellesbetegnelse for asiatiske animasjonsfilmer og TV-serier. Det første dekoret i Hyundais nye designserie er basert på Koreansk anime, og er en homage til Hyundais opphav.

Skal treffe de unge bilførerne

Kona Electric er en av de mest populære elbilene i Norge, og den nye design-serien skal appellere til de unge bilførerne.

- Dette er et spennende tilskudd til Kona Electric-utvalget, og passer godt inn med den unge kundegruppen som kjøper elbilene våre, sier produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai.

- Vi ser også at anime er mer og mer populært utenfor Asia, og vi har troen på at dette vil bli godt tatt imot her i Norge.

Lanseres eksklusivt i Norge

Med særskilt høy etterspørsel etter Kona Electric, er Norge det første landet som får muligheten til å sikre seg elbilen med det nye dekoret. Dette er bevisst valg grunnet mange nordmenns preferanser for mer fargerike dekorer.

- Vi ser at mange kunder velger Kona Electric i for eksempel oransje og gult, og dette er en modell som med et sporty design også appellerer til dem som vil synes litt ekstra. Det gjør man helt klart med denne nye dekoren.

Det nye anime-dekoret er tilgjengelig i Norge i mai, og det er nettopp våren designet bærer preg av.

Emner

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway