Følg Hyundai Motor Norway

Raskest solgte bil i Europa!

Nyhet   •   des 17, 2015 07:30 CET

Hyundais nye Tucson har blitt Europas raskest selgende bil siden den  ble lansert i september i år. Hittil har fabrikken i Tsjekkia registrert 85 000 bestillinger, og det betyr full kapasitet. - Dette er Hyundais mest vellykkede lansering i Europa, sier PR-sjef Morten Brusletto hos Hyundai. - Vi er også fornøyd her i Norge. Vi hadde som mål å selge 600 biler i høst og det tallet har vi allerede passert, sier Brusletto.

Forøvrig tar det 21 timer å lage en Tucson, inkludert ni timer tørking etter lakkering! Mer enn 1,8 millioner biler har blitt produsert siden fabrikken i Tsjekkia åpnet for syv år siden. 700 000 har vært SUV, som Tucson og forgjengeren ix35. Fabrikkens kapasitet er nå på 300 000 biler pr år utført av 3 400 ansatte og 400 roboter som bistår i produksjonen. Inkludert sin fabrikk i Tyrkia har Hyundai kapasitet til å produsere en halv million biler i året i Europa.

Les mer om Tucson og Hyundais fabrikk i Tsjekkia i vedlagte presseskriv.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.