Gå videre til innhold
Raskest solgte bil i Europa!

Nyhet -

Raskest solgte bil i Europa!

Hyundais nye Tucson har blitt Europas raskest selgende bil siden den  ble lansert i september i år. Hittil har fabrikken i Tsjekkia registrert 85 000 bestillinger, og det betyr full kapasitet. - Dette er Hyundais mest vellykkede lansering i Europa, sier PR-sjef Morten Brusletto hos Hyundai. - Vi er også fornøyd her i Norge. Vi hadde som mål å selge 600 biler i høst og det tallet har vi allerede passert, sier Brusletto.

Forøvrig tar det 21 timer å lage en Tucson, inkludert ni timer tørking etter lakkering! Mer enn 1,8 millioner biler har blitt produsert siden fabrikken i Tsjekkia åpnet for syv år siden. 700 000 har vært SUV, som Tucson og forgjengeren ix35. Fabrikkens kapasitet er nå på 300 000 biler pr år utført av 3 400 ansatte og 400 roboter som bistår i produksjonen. Inkludert sin fabrikk i Tyrkia har Hyundai kapasitet til å produsere en halv million biler i året i Europa.

Les mer om Tucson og Hyundais fabrikk i Tsjekkia i vedlagte presseskriv.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway