Gå videre til innhold
Se biler uten utslipp!

Nyhet -

Se biler uten utslipp!

Hyundai stiller ut sin ix35 FCEV brenselcelle-elektriske bil på Zeros bilutstilling på Youngstorget onsdag og torsdag. På utstillingen kan man se null-utslippsbiler fra både Hyundai og konkurrentene Tesla, Mercedes, Peugeot, Smart, Kia, BMW, Nissan og VW, og selvfølgelig møte representanter fra selskapene. Youngstorget er stedet for å skaffe seg oversikt over biler med null-utslipp og anledningen til å se og lære forskjellen mellom elektriske biler drevet med batteri eller hydrogen. 

Åpningstider er onsdag 12. november kl: 12:00 til 16:00 og torsdag 13. november fra 09:30 til15:00.

Velkommen!

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway