Gå videre til innhold
Se biler uten utslipp!

Nyhet -

Se biler uten utslipp!

Hyundai stiller ut sin ix35 FCEV brenselcelle-elektriske bil på Zeros bilutstilling på Youngstorget onsdag og torsdag. På utstillingen kan man se null-utslippsbiler fra både Hyundai og konkurrentene Tesla, Mercedes, Peugeot, Smart, Kia, BMW, Nissan og VW, og selvfølgelig møte representanter fra selskapene. Youngstorget er stedet for å skaffe seg oversikt over biler med null-utslipp og anledningen til å se og lære forskjellen mellom elektriske biler drevet med batteri eller hydrogen. 

Åpningstider er onsdag 12. november kl: 12:00 til 16:00 og torsdag 13. november fra 09:30 til15:00.

Velkommen!

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway