Gå videre til innhold
Bouffier er testfører for Hyundai Motorsport

Pressemelding -

Bouffier er testfører for Hyundai Motorsport

Franskmannen Bryan Bouffier er, sammen med finske Juho Hänninen, Hyundai Motorsports hovedtestførere i 2013. Bouffier bidrar med verdifull rallyerfaring i testprogrammet til i20 WRC.

Bryan Bouffier er trippel polsk rallymester, samt fransk rallymester i 2010. Han vant det ikoniske Rallye Monte-Carlo, det interkontinentale rallymesterskapet, i 2011, og nå sist dominerte han det legendariske europeiske rallymesterskapet Tour de Corse. Hans gode erfaringer og analytiske egenskaper er essensielle for å videreutvikle Hyundai Motorsports team og i20 WRC-bilen.

Juho Hänninen kjørte i20 WRC-bilen første gang i mai, mens Bryan Bouffier har nettopp tatt sin første tur. Sammen er de Hyundai Motorsports hovedtestførere i 2013. Hyundai Motorsport har også et antall andre førere, som vil støtte utviklingen resten av året. Målet er å få fullt utbytte fra de ulike rallyerfaringene de enkelte førerne bringer med seg, slik at i20 WRC kan utvikles til det ytterste før startskuddet går for 2014-sesongen i verdensmesterskapet i rally (WRC).

Hyundai Motorsports teamleder, Michel Nandan, har følgende kommentar:
- Jeg er glad for å ha Bryan på laget. Han har en ytterst profesjonell kjørestil, og kan gi detaljerte, tekniske tilbakemeldinger, samtidig er han en konsistent fører. Sammen med Juhos erfaringer fra WRC og med alle slags underlag, er jeg sikker på at vi har et sterkt og godt sammensatt lag til vårt testprogram.

Bryan Bouffier er fornøyd over å være en del av Hyundai Motorsports testprogram.
- Det er mye som skal gjøres, men teamet er på plass og fasilitetene er imponerende, så vi har et godt fundament å bygge på. Dette er et spennende program, og jeg er sikker på at det blir en hektisk summer, men samtidig produktiv, sier han.

For å laste ned høyoppløselige bilder, vennligst se www.hyundai-ms.com
Brukernavn: HyundaiWRC
Passord: hmsg2013

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway