Gå videre til innhold
Chris Atkinson er tredje testfører for Hyundai Motorsport

Pressemelding -

Chris Atkinson er tredje testfører for Hyundai Motorsport

Den australske WRC-spesialisten Chris Atkinson er den tredje testføreren i Hyundais Motorsports testprogram for 2013.

33 år gamle Atkinson skal bistå hovedtestførerne Juho Hänninen og Bryan Bouffier på utvalgte testkjøringer av i20 WRC-bilen resten av året.

Atkinson er regjerende FIA Asia-Pacific Rally Champion, og en erfaren rallyfører som både kjenner de ulike underlagene og dagens spesifikasjoner på rallybiler.

 

Les mer i vedlagte pressemelding (engelsk).

 

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway