Følg Hyundai Motor Norway

Den nye Santa Fe for første gang i Europa

Pressemelding   •   jun 06, 2012 16:21 CEST

Den nye Hyundai Santa Fe ble vist i Europa for første gang på bilmessen i Leipzig denne uken.
Hyundai har høye ambisjoner for den nye utgaven og sikter mot en markedsandel på fem prosent i sitt segment (D-SUV) i Europa. Den europeiske utgaven er tilpasset kontinentets smak og Hyundai har forventninger til at bilen vil apelere til nye kjøpegrupper for selskapet. 
Bilen følger opp Hyundais formspråk Fluidic Sculpture, med et eget designkonsept for Santa Fe med navnet "Storm Edge". Inspirasjonen er de kraftige formasjonene og figurene som formes i naturen under en storm.
I Norge vil Santa Fe  i første omgang bli tilbudt med to dieselmotorer på henholdsvbis 2,0 (Euro 6) og 2,2 liter med C02 utslipp på 145 g/km. Bilen introduseres i Norge i siste kvartal av 2012.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.