Gå videre til innhold
Dette er nye Hyundai i20

Pressemelding -

Dette er nye Hyundai i20

Hyundai slipper nå ytterligere informasjon om nye i20 som lanseres på bilmessen i Paris i oktober. Med nye og særpregede linjer er den større enn sin forgjenger, både utvendig og innvendig. For å tilpasse i20 til det europeiske markedet har Hyundai under utviklingen lagt vekt på romslig interiør, teknologiske avanserte løsninger, komfort og ren, tiltrekkende design. Bilen er utviklet og designet i Tyskland og produseres på Hyundais nyutvidete fabrikk i Tyrkia.

Nåværende utgave av i20 har vært en suksess for Hyundai med over 400 000 solgte enheter i Europa på seks år, etter Getz som ble introdusert i 2002. Hyundais mål er at den nye versjonen skal åpne døren til nye markedssegmenter og en større andel av dette segmentet (B) .

Les mer om nye Hyundai i20 i vedlagte dokument.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en verdens største bilprodusent nærmere 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Relaterte events

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway