Gå videre til innhold
Dette er nye Hyundai i20

Pressemelding -

Dette er nye Hyundai i20

Hyundai slipper nå ytterligere informasjon om nye i20 som lanseres på bilmessen i Paris i oktober. Med nye og særpregede linjer er den større enn sin forgjenger, både utvendig og innvendig. For å tilpasse i20 til det europeiske markedet har Hyundai under utviklingen lagt vekt på romslig interiør, teknologiske avanserte løsninger, komfort og ren, tiltrekkende design. Bilen er utviklet og designet i Tyskland og produseres på Hyundais nyutvidete fabrikk i Tyrkia.

Nåværende utgave av i20 har vært en suksess for Hyundai med over 400 000 solgte enheter i Europa på seks år, etter Getz som ble introdusert i 2002. Hyundais mål er at den nye versjonen skal åpne døren til nye markedssegmenter og en større andel av dette segmentet (B) .

Les mer om nye Hyundai i20 i vedlagte dokument.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en verdens største bilprodusent nærmere 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Relaterte events

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway