Følg Hyundai Motor Norway

EM vises på storskjermer i hele Europa

Pressemelding   •   jun 08, 2012 08:30 CEST

Det kan være både kostbart og krevende å komme seg til EM i fotball som starter 8. juni. Derfor arrangeres det visning av kamper på storskjerm i mange byer i Europa. Her kan fotballfans komme sammen, nyte stemningen og få med seg hvert minutt av dramatikken i godt lag med venner og andre fotballfans.

Hyundai står bak flere såkalte Fan Parks over hele Europa, og i Norge hvor fotballfestene arrangeres i Bergen, Drammen. Kristiansand, Fredrikstad, Moss og i Oslo; på både Kontraskjæret og Valkyrieplass.

Hvis man ønsker en VIP-billett til arrangementene i Norge kan man stikke innom en Hyundaiforhandler og prøvekjøre en ny i30. Da er man samtidig med i trekningen om en tur i privatfly til EM-finalen 1. juli.

Hyundai Fan Park i Europa finnes i Praha, Paris, Dortmund, Berlin, Torino, Madrid, Moskva og St. Petersburg.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.