Gå videre til innhold
EM vises på storskjermer i hele Europa

Pressemelding -

EM vises på storskjermer i hele Europa

Det kan være både kostbart og krevende å komme seg til EM i fotball som starter 8. juni. Derfor arrangeres det visning av kamper på storskjerm i mange byer i Europa. Her kan fotballfans komme sammen, nyte stemningen og få med seg hvert minutt av dramatikken i godt lag med venner og andre fotballfans.

Hyundai står bak flere såkalte Fan Parks over hele Europa, og i Norge hvor fotballfestene arrangeres i Bergen, Drammen. Kristiansand, Fredrikstad, Moss og i Oslo; på både Kontraskjæret og Valkyrieplass.

Hvis man ønsker en VIP-billett til arrangementene i Norge kan man stikke innom en Hyundaiforhandler og prøvekjøre en ny i30. Da er man samtidig med i trekningen om en tur i privatfly til EM-finalen 1. juli.

Hyundai Fan Park i Europa finnes i Praha, Paris, Dortmund, Berlin, Torino, Madrid, Moskva og St. Petersburg.

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway