Gå videre til innhold
Hyundais nye i30 med Cascade-grill
Hyundais nye i30 med Cascade-grill

Pressemelding -

Her er Hyundais nye i30

Hyundai har i dag sluppet snikbilder av nye i30, en bil utviklet og designet i Europa med tidløst design og bredt nedslagsfelt.

Bilen får sin debut på Paris Motor Show første uken i oktober. Men før det skal den vises for verdenspressen i Frankfurt 7. september. De får se en bil utviklet for et bredt spekter av kunder og i følge Hyundais designsjef Peter Schreyer er designet en evolusjon av Hyundais designspråk med natulige, flytende linjer i en tidløs innpakning.

Cascade, Hyundais nye grill

Hyundai introduserer med denne modellen også en ny type grill kalt Cascade, som vil bidra til bilens særpreg.

Alt av utstyr

Nye i30 blir utstyrt med topp sikkerhetsutstyr og tekniske nyvinninger, i tillegg kommer også et dynamisk tilbud av motorer.

Related links

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er en verdens største bilprodusent 110 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 60 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Relaterte events

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway