Følg Hyundai Motor Norway

Hyundai holder farten

Pressemelding   •   mar 16, 2011 17:21 CET

Bilde: Hyundais nye stasjonsvogn i40,som kommer til Norge til sommeren.

Hyundai holdt farten også i februar med en markedsandel i Europa på 2,9 prosent og 3,7 prosent i Norge. I følge tall fra ACEA økte Hyundai antall registreringer med 12,5 prosent i forhold til i fjor, mens markedet totalt sett hadde en økning på 1,4 prosent. Dette er 26. måned på rad at Hyundai ligger over bransjegjennomsnittet i Europa. I løpet av årets to første måneder har Hyundai solgt 57.767 biler i Europa, hvorav 784 i Norge. Fjorårets nye modeller ix35 og ix20, utviklet i og for Europa, spiller en stor rolle i Hyundais suksess.

- Dette er hyggelige tall som gir oss store forventninger for introdusjonen av stasjonsvognen i40 og sporstkupèen Velloster, sier PR-sjef Morten Brusletto hos Hyundai. De nye modellene vil bekrefte vår satsing på kvalitet, drivstofføkonomi, lavt utslipp og valuta for pengene, sier han.

Kilder: ACEA (European Automobile Manufacturers Association) og OFV (Opplysningsrådet for Veitrafikken AS)

Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.