Følg Hyundai Motor Norway

Hyundai innfører Norges beste bilgaranti

Pressemelding   •   feb 21, 2013 11:18 CET

Billedtekst: Hyundaisjef Tom Normann er svært fornøyd med å tilby Norges beste bilgaranti.

Hyundai innfører nå en nybilgaranti på syv år alternativt 200 000 km, alt etter hva som inntreffer først. Garantien gjelder for 2013-modell personbiler registrert etter 1. januar 2013 og for varebilen H-1 med alternativt 150 000 km kjørelengde. 

Garantien dekker feil eller mangler som kan tilbakeføres til produksjonsfeil eller feil ved produksjonsmaterialer. Som bileier trenger man bare å følge bilens vedlikeholdsprogram for å innfri kravene til garantien.

- Dette er en meget attraktiv garanti som varer to år lenger og er sterkere enn gjeldende forbrukerkjøpslov. Hyundai bygger kvalitetsbiler, noe som gir oss muligheten til å tilby kundene våre ekstra lang garantitid. Vi har stor tro på våre produkter og derfor er det naturlig for oss å innføre det vi mener er Norges beste nybilgaranti, sier Tom Normann, president i Hyundai Motor Norway.

I tillegg til bilgarantien omfatter også garantien syv års fri veihjelp

Fem ganger rundt jorden

Ferske Hyundaieiere har dermed mulighet til å kjøre opp til 200 000 km før nybilgarantien går ut, den beste garantien i Norge noen gang. Dette tilsvarer en kjørelengde på hele fem ganger rundt jorden langs ekvator.

- Når man kjøper en ny bil i dag skal man være trygg på at den holder i mange år uten vesentlige feil. Dette er en trygghet vi unner våre nye kunder, avslutter president i Hyundai Motor Norway, Tom Normann.

For varebilen H-1 gjelder også syv års garanti, men med kilometerbegrensing på 150 000. For taxi gjelder tre års garanti alternativt 100 000 km.

For ytterligere informasjon se vedlagte Q & A.

 

 


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 80 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.