Gå videre til innhold
Hyundai innfører Norges beste bilgaranti

Pressemelding -

Hyundai innfører Norges beste bilgaranti

Billedtekst: Hyundaisjef Tom Normann er svært fornøyd med å tilby Norges beste bilgaranti.

Hyundai innfører nå en nybilgaranti på syv år alternativt 200 000 km, alt etter hva som inntreffer først. Garantien gjelder for 2013-modell personbiler registrert etter 1. januar 2013 og for varebilen H-1 med alternativt 150 000 km kjørelengde. 

Garantien dekker feil eller mangler som kan tilbakeføres til produksjonsfeil eller feil ved produksjonsmaterialer. Som bileier trenger man bare å følge bilens vedlikeholdsprogram for å innfri kravene til garantien.

- Dette er en meget attraktiv garanti som varer to år lenger og er sterkere enn gjeldende forbrukerkjøpslov. Hyundai bygger kvalitetsbiler, noe som gir oss muligheten til å tilby kundene våre ekstra lang garantitid. Vi har stor tro på våre produkter og derfor er det naturlig for oss å innføre det vi mener er Norges beste nybilgaranti, sier Tom Normann, president i Hyundai Motor Norway.

I tillegg til bilgarantien omfatter også garantien syv års fri veihjelp

Fem ganger rundt jorden

Ferske Hyundaieiere har dermed mulighet til å kjøre opp til 200 000 km før nybilgarantien går ut, den beste garantien i Norge noen gang. Dette tilsvarer en kjørelengde på hele fem ganger rundt jorden langs ekvator.

- Når man kjøper en ny bil i dag skal man være trygg på at den holder i mange år uten vesentlige feil. Dette er en trygghet vi unner våre nye kunder, avslutter president i Hyundai Motor Norway, Tom Normann.

For varebilen H-1 gjelder også syv års garanti, men med kilometerbegrensing på 150 000. For taxi gjelder tre års garanti alternativt 100 000 km.

For ytterligere informasjon se vedlagte Q & A.

 

 


Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 80 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway