Gå videre til innhold
Hyundai klar for nye rallyutfordringer i Mexico

Pressemelding -

Hyundai klar for nye rallyutfordringer i Mexico

Etter to runder på asfalt og snø, er det nå grus i Mexico som gjelder for Hyundai Shells rally team. Sammen med førstefører Thierry Neuville (B) blir det Chris Atkinson (AUS) som skal forsvare Hyundais ære i Mexico.

Siden Rally Sweden har teamet vært i Syd-Spania for å forberede seg til Rally Mexico som går i opp til 2 700 meters høyde, en ekstra påkjenning for både bil og førere. Hyundais mål er, som tidligere, å få begge biler til mål. I tillegg er dette første gang teamet beveger seg til en annen verdensdel, noe som stiller nye krav til logistikk og lokal tilpasning.

For ytterligere informasjon og intervju med Neuville, Atkinson og teamsjef Michel Nandan, vennligst se vedlagte originale pressemelding fra Hyundai Motorsport.

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway